De "vrijdagavond" van MerweRTV op Late Summer Fair

11 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Een dag later dan de gebruikelijke uitzending plaatsvindt, zal de vrijdagavondprogrammering van MerweRTV volledig aanwezig zijn op de Late Summer Fair op de Kerkbuurt. 's Ochtends zal er worden opgebouwd door het technische team en vanaf 10.00 uur zijn er dan uitzendingen van MerweRadio op locatie.

's Middags vanaf 14.00 uur zal de vrijdagavondploeg het stokje overnemen en de verdere programma's verzorgen. De makers van The ARE, The AfterShock, Flatlandelic RundFunk, MetalShock en ShockCafé zullen hun best doen om het aanwezige publiek van lekkere klanken te voorzien. Met, zoals bij de vrijdagavondploeg gebruikelijk, vast de nodige verrassingen. Maar dat is men waarschijnlijk na zo'n 20 jaar uitzendingen van "de vrijdagavond" al gewend!?

Benieuwd naar wie er nou schuilgaan achter de bovenstaande programma's, geïnteresseerd in het maken van een eigen (radio)programma of gewoon zin in een gezellig praatje? Kom dan zeker langs.

MerweRTV is dé lokale omroep voor de Alblasserwaard. Momenteel is men op zoek naar enthousiastelingen op divers gebied. Interesse, maar niet in de mogelijkheid om op de Late Summer Fair langs te komen? Stuur een mailtje naar redactie@merwertv.nl

advertentie
advertentie