Open week bij Smallsteps Kinderopvang

Activiteiten

SLIEDRECHT - Van 6 oktober tot en met 12 oktober is het de 'Week van de Opvoeding'. Ook bij Smallsteps Kinderopvang wordt hier aandacht aan besteedt.

Tijdens deze week is iedereen welkom om te komen kijken. Belangstellenden kunnen tijdens dit bezoek ervaren hoe er binnen de kinderopvang gewerkt wordt en hoe er met opvoeden om wordt gegaan. Bij kinderdagverblijf De Krullevaar (Dr. De Visserstraat 9) is iedereen welkom tussen 10.00 en 11.30 uur. Bij Bso Pluk (Maaslaan 10) is men welkom tussen 16.00 en 17.30 uur. Ook kinderen zijn welkom. Voor hen ligt er een kleine attentie klaar.

De Week van de Opvoeding wordt afgesloten met een ouderavond op maandag 13 oktober bij kinderdagverblijf De Krullevaar. Tijdens deze ouderavond komen Joke de Bruin-Slagboom (logopediste) en Huub van Meggelen (kinderfysiotherapeut) vertellen over de ontwikkeling van zintuigen en motoriek en het belang van het bewegen van het kind. Ook komt de taalontwikkeling, spraak, stem en het gehoor aan de orde. Tijdens deze avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen en adviezen te vragen. De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Vanaf 19.45 uur is er een inloop met koffie en thee. Aanmelden kan via: saskia.versteeg@smallsteps.info.

advertentie
advertentie