Bijeenkomst Samenwerken en Versterken in Sliedrecht

7 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

De bijeenkomst Samenwerken en Versterken in Sliedrecht op 19 juni jongstleden werd bezocht door zestien organisaties, stichtingen, verenigingen en geloofsgemeenschappen in Sliedrecht. Men kreeg de gelegenheid om een korte flitspresentatie te geven en met elkaar te brainstormen over mogelijke samenwerkingen. Daaruit kwam naar voren dat men elkaar beter wilt leren kennen, weten wat de ander doet en de samenwerking wilt opzoeken op het gebied van vrijwilligerswerk, pr, een gezamenlijke agenda, uitwisselen van expertise en ervaringen etc.

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseert een vervolg op deze bijeenkomst en wel op donderdag 30 oktober 2014. Wederom is er gelegenheid tot het geven van flitspresentaties om elkaar goed te leren kennen.

Ook zal de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht handen en voeten geven aan de wensen die er zijn en een toelichting geven op onderwerpen als de Sociale Kaart, verjonging van het vrijwilligersbestand, een gezamenlijke agenda, etc .

Organisaties die de eerste bijeenkomst niet bijgewoond hebben maar graag willen aansluiten, zijn ook van harte welkom. Men kan zich opgeven (maximaal 2 personen per organisatie) door te mailen naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie