Activiteiten SOJS in de herfstvakantie

9 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Aanstaande herfstvakantie heeft SOJS weer een aantal leuke activiteiten op de planning staan voor de jongste en de oudere jeugd van Sliedrecht.

Op dinsdag 21 oktober wordt er het vertrouwde voetbaltoernooi georganiseerd in De Lockhorst. Deze keer kunnen de deelnemers van het voetbal ook de gehele dag gratis zwemmen. De kosten voor het toernooi zijn €3,50 per persoon. Het toernooi start om 9.00 uur voor de jongste deelnemers. De teams worden ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën dus kijk op de site voor de exacte speeltijden.

Op woensdag 22 oktober is er een groot FIFA 15 toernooi in het jongerencentrum van SOJS. Voor 1 euro kunnen geinteresseerden zich tot en met 20 oktober inschrijven. De winnaar wint de nieuwe FIFA 15 game. Let op, want op dinsdag 21 oktober om 12.00 uur vindt de loting van de wedstrijden plaats.

Op donderdag 23 oktober organiseert SOJS de clinic 'FreeRunning' in sporthal De Valk. FreeRunning is een sport waar niks je in de weg staat. Je verplaatst je van plaats A naar B en maakt daarbij over elk obstakel een truc, sprong of rol. Kosten hiervoor zijn € 2,- per persoon. Van 11.00 tot 12.00 uur start de clinic voor kinderen 8-12 jaar. Van 12.30 tot 13.30 uur kan de jeugd vanaf 13 jaar aan de slag.

Op vrijdag 24 oktober gaat jongerenwerker Henk een uitstapje maken. Waar naartoe? Dat kun jij bepalen. Bedenk met je vrienden een leuke activiteit en laat dit weten.

Ben je enthousiast geworden van één of meerdere activiteiten schrijf je dan in door je naam, leeftijd en de naam van de activiteit te sturen naar cas@sojs.nl. Meer informatie: www.sojs.nl of 0184-414273.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie