Afbeelding

Informatieavond 'Psychiatrie in de familie'

16 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Leven met iemand met een psychiatrisch probleem is zwaar. Iedereen die dit meemaakt kan meepraten over conflicten, overbelasting, machteloosheid en de eenzaamheid die dit met zich meebrengt. Voor degene zelf en voor veel naastbetrokkenen levert het veel spanning op. Veel naastbetrokkenen weten niet meer hoe ze moeten reageren.

Indigo ZHZ, onderdeel van Yulius, wil in samenwerking met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, familieleden en naastbetrokkenen zo goed mogelijk informeren over het ziektebeeld van hun naaste, hen leren hoe zij moeten omgaan met hun partner, familielid of vriend(in) en hoe zij zelf gezond kunnen blijven in stressvolle situaties.

Op maandagavond 27 oktober wordt een informatiebijeenkomst gehouden. Tijdens deze avond vertelt een deskundige wat Psychiatrie in de familie inhoud en kunnen deelnemers met elkaar in gesprek hierover. De voorlichting begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Iedereen is vanaf 19.15 uur van harte welkom in de Reling aan de Industrieweg 13 in Sliedrecht.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is aanmelden voor deze bijeenkomst gewenst. Dit kan door te bellen of e-mailen naar Stichting Welzijnswerk Sliedrecht: 0184-416729 of zorg@welzijnswerksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie