'Karel de Kok en de Verjaardag van Sinterklaas' in de Lockhorst

21 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - De altijd vrolijke Karel de Kok zet vrijdag 21 november, samen met hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien, de boel weer op zijn kop, want Sinterklaas is jarig. De combinatie van humor en vrolijke, swingende muziek maken deze voorstelling tot een must voor kinderen. Op woensdag 19 november is de show tevens te zien in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

De Sint reist ook dit jaar weer met veel plezier af naar het kasteel van zijn goede vriend Koning Klaagmaarniet. Want wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder bezoek van de goedheiligman zelf? Het kasteel personeel heeft zich voorgenomen om de Sint dit jaar eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt ditmaal zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen?

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet met Karel de Kok, Sinterklaas, de pieten en alle andere vrienden.

Kaartprijs vanaf € 13,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.partycentrumdelockhorst.nl of 0184-499305.

advertentie
advertentie