Logo GaafWoord
Logo GaafWoord Peter de Borst

Vier unieke verhalen luisteren bij Kom Erbij

Activiteiten

SLIEDRECHT Onder het motto Kom Erbij gaat er 5 augustus iets bijzonders gebeuren. De lokale Hema, Samen voor Sliedrecht en verhalenverteller Peter van GaafWoord zijn om tafel gaan zitten en hebben de schouders gezet onder een nieuw initiatief op de Kerkbuurt. Alle drie vinden dat iedereen erbij hoort in Sliedrecht. Iedereen mag gezien en gehoord worden. Iedereen mag meedoen in het dorp, ongeacht wie je bent, wat je bent en hoe je bent.

Voor sommigen is het makkelijk om mee te doen. Voor anderen wat moeilijker omdat zij bijvoorbeeld een minder groot sociaal netwerk hebben of minder graag op de voorgrond treden. In het kader van Kom Erbij wordt iedereen uitgenodigd om langs te komen op 5 augustus in het restaurantgedeelte van de Hema van 10.30 uur tot 11.30 uur. Er worden dan vier verschillende verhalen verteld door de Verhalenverteller van GaafWoord.

De Hema en Samen voor Sliedrecht zorgen voor een gratis tompouce voor maximaal 40 luisteraars. Het idee om dit heerlijk lekkers te trakteren aan deze specifieke doelgroep lag vorig jaar al op tafel bij de Bibliotheek aan zet, Hema en bij Erbij in Sliedrecht. Helaas kon toen door alle beperkingen dit niet doorgaan. Koffie of thee is natuurlijk gewoon lekker in het restaurant te bestellen.

Verhalenverteller Peter zorgt voor een zorgeloos uurtje vol verhalen. Uit het hoofd, vol woordenspel en mimiek, waarbij passievolle energie de luisteraars meevoert van begin tot eind.

Een vertelling van minstens vier unieke verhalen die de luisteraar meeneemt naar een klein dorpje lang geleden, naar een onbekend sprookje, naar een legende van een dappere vrouw en een spannend zelf geschreven verhaal over een 16 jarig meisje met een bijzonder talent. Deze laatste gaat voor de eerste keer het levenslicht zien, dus wees bij deze primeur.

Verhalenverteller Peter
advertentie
advertentie