Archieffoto: KinderBijbeldag
Archieffoto: KinderBijbeldag Jolanda Lock

Bijbeldag in voorjaarsvakantie

Activiteiten

SLIEDRECHT In de voorjaarsvakantie wordt op woensdag 2 maart en vrijdag 4 maart een Bijbeldag gehouden. Elk jaar vindt deze in de voorjaarsvakantie plaats.

Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 gaan de deuren van de Maranathakerk (Lijsterweg 2) om 9.15 uur open. Van 9.30 – 11.45 uur kunnen zij hier zingen, kletsen, knutselen en luisteren. Het wordt een gezellige en feestelijke morgen te worden, waarbij het thema is ‘Hallo, contact?!’. Alle kinderen zijn welkom, en neem gezellig iemand mee. Opgeven kan via de website.
In de middag komt kindertheater Onwijz een speciale voorstelling geven. Dan zijn de kinderen welkom van 13.30 – 15.00 uur. Ouders kunnen dan eventueel ook blijven.

Voor tieners van 10 jaar en ouder, is er een actief en gezellig programma samengesteld. Tieners zijn welkom om 13.00 uur bij de Handpalm. Omdat men met de auto vertrekt naar Rotterdam, is het goed om op tijd te komen. Voor de deelnemers van 10-12 jaar duurt het programma tot ca. 20.00 uur. Voor de deelnemers van 12 jaar en ouder, duurt het programma tot ongeveer 21.00 uur. Maaltijd is bij het programma inbegrepen. Opgeven kan via de website – niet verplicht maar wel prettig voor de voorbereiding.

Deze activiteiten, georganiseerd door de Hervormde Gemeente, zijn voor iedereen toegankelijk en toegang/deelname is gratis.

Info en aanmelden: info@echtbelangrijk.nl, www.echtbelangrijk.nl

advertentie