Afbeelding
Avond

Inschrijving Avond4daagse Sliedrecht geopend

Activiteiten

SLIEDRECHT De wandelschoenen kunnen weer uit de kast. Van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni vindt de Avond4daagse Sliedrecht plaats. Er kan gekozen worden uit de afstanden: 3, 5 en 10 km. De Avond4daagse start, net als voorgaande jaren, vanaf De IJsbaan aan de Lijsterweg. Inschrijven kan via www.avond4daagsesliedrecht.nl.

Dik Schreuder voorzitter van de Avond4daagse Sliedrecht: ,,Wij zijn blij en opgelucht dat de Avond4daagse weer door kan gaan. ‘Jong én oud kunnen vier avonden lang weer de wandelschoenen aantrekken. Wandel samen met klasgenoten, vrienden, familie, collega’s of teamgenoten vier avonden door Sliedrecht. Met elkaar maken we er een hele leuke feestelijke wandelweek van. De start en finish zijn weer op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. We hebben al van meerdere gehoord dat ze weer blij zijn dat het dit jaar weer door kan gaan.” Ook voor de bewoners van Waerthove en de Merwebolder zijn weer speciale routes uitgezet. De bewoners vertrekken dan ook vanuit hun eigen locatie. ,,Het is een wandelfeest voor heel Sliedrecht”, aldus Schreuder.

,,Veiligheid is ook dit jaar weer een belangrijk aandachtspunt. ‘Daarvoor zijn iedere avond flink wat verkeersregelaars op de been”, zegt Schreuder. ,,Dit zijn allemaal vrijwilligers. Het is natuurlijk top dat dit ook dit jaar toch weer gelukt is. Zo fijn.”

Inschrijven is mogelijk tot en met 20 mei via www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl. Deelname kost 5 euro. Natuurlijk wacht na afloop de welverdiende Avond4daagse medaille. De avond4daagse Sliedrecht is een sportief en feestelijk evenement, met iedere avond voor vertrek entertainment en op vrijdagavond een feestelijke ontvangst op het IJsbaanterrein.
Blijf op de hoogte via www.avond4daagsesliedrecht.nl en via www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie