Afbeelding
Pim Waslander

Zaterdagavond: huldiging in Bankie

Activiteiten

SLIEDRECHT Na de geweldige bekroning van het seizoen met het landskampioenschap – en daarmee van de ‘triple’ – wordt Dames 1 aanstaande zaterdag gehuldigd in het Bankie in sporthal De Basis. De inloop is vanaf 19:30 uur. Het programma begint om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom.

In aanwezigheid van burgemeester Jan de Vries en de ‘kersverse’ wethouder van, onder andere, sportzaken Roelant Bijderwieden wordt de vijfde landstitel op rij en de zevende in de clubhistorie nog eens goed gevierd. Ook de dit seizoen gewonnen Supercup en Nationale Beker zijn present.

Daarnaast is er vanzelfsprekend aandacht voor het afscheid van een ‘gouden generatie’ aan speelsters en staf, met het uitzwaaien van Carlijn Ghijssen-Jans, Christie Wolt, Denise de Kant, Jolijn de Haan, Rochelle Wopereis, Kirsten Wessels en trainer-coaches Vera Koenen en Mark Roper.

 De huldiging wordt voorafgegaan door een wedstrijd van Dames 2. Zij nemen het vanaf 17:15 uur op tegen Dames 1 van Volley Tilburg. Het programma met afscheid en huldiging is rond 21:00 uur ten einde, waarna de avond in het Bankie nog jong is.

advertentie