Sfeerfoto Stoeterij Molenwaard ‘Fries Paard Helma met haar veulen Wiepke’
Sfeerfoto Stoeterij Molenwaard ‘Fries Paard Helma met haar veulen Wiepke’ Wim Lanser

Een weekend vol activiteiten op Stoeterij Molenwaard

14 juni 2023 om 14:03 Activiteiten

OTTOLAND Op zaterdag 17 juni kan ieder die gek is op paarden en pony’s een kijkje nemen op de stoeterij en genieten van allerlei activiteiten. Deze dag is onderdeel van de Paarden & Pony Weekenden die gehouden worden op Vakantiepark Molenwaard. Dit zijn vier weekenden tussen juni en oktober waarbij gasten van het vakantiepark een weekend lang alles over paarden en pony’s kunnen ontdekken. Om het allereerste Paarden & Pony Weekend te vieren, kunnen abonnementhouders van Avonturenboerderij Molenwaard en inwoners van de gemeente Molenlanden zaterdag 17 juni gratis langskomen om deel te nemen aan alle activiteiten en kennis te maken met de stoeterij.

Tussen 11.00 en 16.00 uur vinden er tal van activiteiten plaats op de stoeterij. Zo kunnen bezoekers genieten van diverse demonstraties van onder meer John Tijssen en de bekende influencer Jesse Drent, een ritje maken in de paardentram en op kraamvisite bij de veulens tijdens de rondleiding door de stoeterij. Voor de jongste bezoekers zijn er ook oudhollandse spelletjes, kan er ponygereden worden en kunnen zij meedoen aan een stokpaardenrace. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op de foto tijdens de meet & greet van de populaire Stip de Pony of Jesse Drent.

Stoeterij Molenwaard is een jong bedrijf wat in februari 2023 haar deuren opende. Het bedrijf is onderdeel van de Van Hoorne Groep en ligt direct naast Vakantiepark Molenwaard. Vanuit hier worden toeristische en recreatieve activiteiten in de Alblasserwaard gefaciliteerd en daarnaast ook Vlaamse en Friese paarden gefokt.

Om zaterdag 17 juni een bezoek te brengen aan de stoeterij en mee te doen aan alle activiteiten is het verplicht van tevoren een reservering te maken. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren kan via www.vakantieparkmolenwaard.nl/reserveren-stoeterij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie