Afbeelding

Rennende kerstmannen in Sliedrecht tijdens Santarun

4 december 2023 om 08:02 Activiteiten

SLIEDRECHT De straten van Sliedrecht kleuren zaterdag 16 december voor de tweede keer rood. De tweede editie van de Santarun in Sliedrecht komt er weer aan.

Circa 200 mannen, vrouwen en kinderen zullen, dan verkleed als kerstman/kerstvrouw, een route van circa 2 kilometer afleggen rondom het centrum van Sliedrecht. Een santarun is een echte ‘funrun’ voor jong en oud, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. Het gaat niet om de snelste tijd, maar echt om de fun. De deelnemers kunnen hardlopend maar ook wandelend het parcours afleggen. Het evenement is ook toegankelijk met bijvoorbeeld een rolstoel, een kinderwagen of ‘gewoon’ met je hond.

De Santarun wordt georganiseerd door Tafelronde 140 Alblasserwaard. De Tafelronde 140 Alblasserwaard is een serviceclub voor ondernemende mannen onder de 40 jaar. Het evenement start om 15.00 uurmet een voorprogramma op het Dr. Langeveldplein met muziek, poffertjes en een warming-up. Rond 16.00 uur start de run en een route afleggen langs de Merwestraat, Adriaan Volkersingel, over de Kerkbuurt naar de finish. De run eindigt met gezelligheid op het horecaplein aan het begin van de Kerkbuurt. De volledige meeropbrengst van deze editie komt ten goede aan Stichting Kanjerketting.

Inschrijven kan nu via de website www.santarunsliedrecht.nl en kan zowel individueel of als familie/gezin/groep. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Ook zijn er mogelijkheden voor het bedrijfsleven om het evenement te ondersteunen en zich als sponsor aan het evenement te verbinden. Meer informatie is te verkrijgen bij de voorzitter van de Santa Run Sliedrecht, Dirk Stouthart via info@santarunsliedrecht.nl of 06-28250102.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie