Afbeelding
Pixabay

Vaccinatielocaties in Groot-Ammers en Oud-Beijerland sluiten per 23 augustus

Corona

GROOT-AMMERS Conform de landelijke roadmap, gaat ook GGD ZHZ stapsgewijs afschalen. Dit betekent concreet dat de locaties Groot-Ammers en Oud-Beijerland gaan sluiten per maandag 23 augustus. Inwoners die op die datum of later bij een van deze locaties een afspraak hebben, krijgen bericht per sms over een andere locatie

De afgelopen maanden is een geweldige prestatie neergezet. Op alle vaccinatielocaties is met man en macht gewerkt om de inwoners van onze regio zo snel mogelijk te vaccineren. Nu iedereen die dat wil een eerste vaccinatie heeft kunnen inplannen, is het tijd voor de volgende fase in de vaccinatiecampagne. Behalve de sluiting van twee locaties – sporthallen die binnenkort weer hun oorspronkelijke bestemming terugkrijgen –, wordt op basis van de hoeveelheid vaccin die de GGD geleverd krijgt, bekeken hoeveel priklijnen er op de andere locaties nodig zijn.

DANK AAN ALLE MEDEWERKERS De directie heeft haar dank uitgesproken aan de medewerkers van beide locaties voor hun inzet en hoopt dat zij met voldoening terugkijken op de afgelopen maanden, waarin door velen blijvende herinneringen zijn gemaakt. Oud-Beijerland en Groot-Ammers zijn twee locaties waar veel inwoners uit de directe omgeving gevaccineerd zijn en waar ook personeel uit deze omgeving met veel plezier aan het werk is gegaan. Aan deze bijzondere periode komt binnenkort een eind.

WIJKGERICHTE AANPAK Sinds een aantal weken maakt GGD ZHZ gebruik van een mobiele vaccinatie-unit om mensen de kans te geven zich dichtbij huis, zonder afspraak, te laten informeren en vaccineren. De mobiele vaccinatie-unit staat in verschillende wijken in de regio. De wijkgerichte aanpak in onze regio is zeer succesvol en blijkt echt in een behoefte te voorzien. Daarom wordt de aanpak de komende periode ook in andere wijken in de regio ingezet.

advertentie
advertentie