Afbeelding
Coronavirus

Herdenking voor slachtoffers coronapandemie Sliedrecht

Corona

SLIEDRECHT De afgelopen twee jaar stonden in het teken van de coronapandemie. Scholen en bedrijven werden gesloten, veel mensen werden ziek en sommigen kwamen te overlijden. Veel Sliedrechters denken nog dagelijks aan deze periode, omdat zij een dierbare hebben verloren of nog steeds de gevolgen van het coronavirus ondervinden.

Om ook een plek te hebben waar blijvend stil kan worden gestaan bij de gevolgen van de coronapandemie heeft de gemeente Sliedrecht in het Dr. Willem Dreespark een herdenkingsboom geplant, een Koningslinde. De gemeente hoopt dat inwoners daar de rust vinden om hun geliefden te herdenken.

Op woensdag 6 juli om 19.00 uur is er een samenkomst bij de herdenkingsboom om samen stil te staan bij de gevolgen van de coronapandemie. Om samen de Sliedrechtse slachtoffers te herdenken.

De gemeente roept Sliedrechters op om in de vorm van een gedicht, tekst of tekening te delen wat de coronapandemie heeft betekend. Deze bijdragen worden na de herdenking gedeeld via de gemeentepagina en de website van de gemeente. De bijdrage kan, voorzien van naam en adres, naar communicatie@sliedrecht.nl of worden afgegeven aan de balie van het gemeentekantoor.

advertentie
advertentie