Afbeelding
The Moonshine

Folk Hogan in The Moonshine Sliedrecht

25 september 2019 om 13:29 Evenementen

SLIEDRECHT Zaterdag 28 september staat de Amerikaanse band Folk Hogan in The Moonshine Sliedrecht.

Rock heeft natuurlijk een belangrijke plaats in The Moonshine en dit geldt ook zeker voor Amerikaanse folk met een southern tintje. Combineer deze genres, gooi er een dikke saus van humor overeen en je krijgt Folk Hogan

De band uit Salt Lake City, Utah, heeft in hun 10-jarig bestaan hun sporen verdient in Amerika, niet in de laatste plaats door hun liveshows die altijd een feestje zijn. Met hun high-speed folk met invloeden uit de rock, en zelfs punk, weet het ervaren zestal hun publiek niet alleen te vermaken, maar ook zeker te verrassen. Hoewel het moeilijk is hun muziek in een hokje te prakken gaat er wellicht een belletje rinkelen bij de naam, Steve n Seagulls, één van de vele bands waar Folk Hogan mee samen speelde.

Het optreden in The Moonshine maakt onderdeel uit van hun Europese tour ter ere van de release van hun derde album "Beyond" bij Warner Music. Zoals de titel van het album al verraad gaat Folk Hogan een stap verder om van ieder optreden een feest te maken. Lopend op whisky komen de Accordion, Mandolin, Bas, Banjo, Guitaar en Drums samen tot een ongekende bak folk met ballen.

De band begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie