Afbeelding
import

De MerweRTV Top 100 aller tijden komt er weer aan

Evenementen

SLIEDRECHT Vrijdag 13 december vindt de derde editie van MerweRTV's Top 100 aller tijden plaats. Een tien uur durend spektakel van twee uur 's middags tot middernacht. Te volgen op MerweRadio, MerweTV en via internet op www.merwertv.nl. Gepresenteerd door het duo Berg en Ko, bekend van het ShockCafé op vrijdagavond bij MerweRTV.

Tot het einde van deze maand (30 november) kan iedereen zijn of haar Top 5 nog inleveren in de studio, of deponeren in de brievenbus aan het Dr. Langeveldplein. Per mail kan dit naar bergwerf@gmail.com.

Het aantal inzendingen overtreft het aantal van vorig jaar, dus de 500 gaat ruimschoots gepasseerd worden. Enige verandering met de laatste editie is dat elk nummer van je Top 5 één punt krijgt. Zodoende zijn er ook weer de nodige wijzigingen in de Sliedrechtse lijst der lijsten waar te nemen.

In de week voorafgaand aan de uitzending, die weer mogelijk gemaakt wordt door veel vrijwilligers van het plaatselijke radiostation, zal de Top 100 weer opgenomen zijn in Het Kompas. Nog niet gestemd? Doe dat dan snel!

advertentie