Tuinfeest Elektra
Tuinfeest Elektra Richard van Hoek Fotografie

Vierde editie Tuinfeest Indoor Elektra

Evenementen

SLIEDRECHT Zaterdag 14 december is het tijd voor alweer de vierde editie van het Tuinfeest Indoor festival. Haal je dansschoenen maar uit de doos, want het belooft een feestje te worden. Er zijn verschillende acts, verspreid over twee podia.

De eerste band heet The Cowpokes. Zij speelt drie sets met heerlijke country/bluegrass muziek. De tweede band is Sunset Yellow, die zichzelf graag de They Might Be Giants van de polder noemt. De derde band is Dead Elvis; geen onbekende meer in Sliedrecht met zijn garage rock and roll muziek. De vierde band is RAMAN! uit België; als band maken ze een alternatieve rock 'n roll, met steeds een voet in blues- en rootsgronden en een stem die je nooit meer loslaat. De vijfde band is Black Monsoon, waar de tijd teruggaat naar de grunge jaren. Tenslotte is de zesde en laatste band White Boy Wasted, een speedrock band uit Eindhoven. Gegarandeerd succes op de late avond.

Tijdschema: Sunset Yellow (15:00u), The Cowpokes (16:15u), Dead Elvis & His One Man Grave (17:00u), Raman! (19:00u), Black Monsoon (21:00u) en White Boy Wasted (22:45u). Deuren open om 14:00 uur, aanvang 15:00 uur. Entree: 5 euro. Locatie: Stationweg 4, Elektra Sliedrecht.

advertentie
advertentie