Afbeelding
Fotografie-dirk.nl

Daverend succes voor jubileumuitvoering ‘Reis door de tijd’ van Synergos

Evenementen Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 1 februari werd in sporthal De Stoep het 20-jarig bestaan van omnisportvereniging Synergos op grootse wijze gevierd, waarbij kosten noch moeite waren gespaard.

In totaal werden door zo’n 550 enthousiaste leden 3 spetterende voorstellingen verzorgd, 2 in de middag- en 1 in de avond, waarin de veelzijdigheid van deze vereniging duidelijk naar voren kwam. Het waren allen shows met fantastische optredens, swingende muziek en prachtige belichting. Er werd ‘door de tijd gereisd’ met speaker Martin van Loon die met behulp van een tijdmachine de shows op een ludieke, maar ook leerzame wijze presenteerde. De volle tribunes waren gevuld met ouders, familie en vrienden die steeds met een luid applaus hun waardering lieten blijken!

Synergos kijkt met trots terug op dit evenement, wat niet plaats had kunnen vinden zonder de leden van de jubileumcommissie, leiding, deelnemers, vrijwilligers en sponsors! Was u er niet bij, dan heeft u over 5 jaar weer een nieuwe kans! Op www.fotografie-dirk.nl/synergos-20-jaar-jubileum/ kunt u alle foto’s bekijken en eventueel bestellen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie