SOJS biedt weer tal van activiteiten aan tijdens de voorjaarsvakantie!

6 februari 2020 om 09:45 Evenementen Deel je nieuws


Maandag 24 februari: Schilderij met tape.
We gaan met deze activiteit aan de slag met schilderstape en verf. Wil jij ook een van deze mooie schilderijen en ben je tussen de 8 en 14jaar, meld je dan snel aan via; michael@sojs.nl want vol=vol! De activiteit wordt aangeboden van 10:00 - 12:00uur. Voor maar €2 ben je er al bij in het mooie eetcafé van Elekta.  

Maandag 24 februari: Spijkerschilderij maken. 
Een schilderij van verf kennen we allemaal. Maar heb je weleens een schilderij gezien die gemaakt is spijkers en wol? Ben je nieuwsgierig en wil jij ook zo'n mooi kunstwerken maken? Ben je tussen de 8 en 14 jaar, geef je dan snel op via; michael@sojs.nl want vol=vol! De activiteit wordt aangeboden van 13:00 - 15:00uur. Voor maar €2 ben je er al bij in het mooie eetcafé van Elektra. 

Dinsdag 25 februari: Reis rond de wereld.
We maken met elkaar een 'reis rond de wereld' in sporthal de Valk. Een super tof spel waarbij je gaat zwaaien in de touwen, rennen en springen over materialen heen en nog veel meer. Een vergelijkbaar spel als het vroegere 'apenkooi'. Neem sportkleding en gymschoenen mee! Voor maar €2 ben je er al bij. We verdelen de activiteit in 2 groepen. Voor de oudere groepen, groep 7 en 8 en leerjaar 1 en 2 van de middelbare school is de activiteit van 10:00 - 12:00uur. Zit je in groep 4,5 of 6 is de activiteit van 13:00 - 15:00uur. Wil je jezelf even lekker uitleven, geef je dan op via michael@sojs.nl. 
Woensdag 26 gebruari: Kickstart voeding & Fitness.

Altijd al eens kennis willen maken met voeding en fitness? Dit is je kans! In samenwerking met Harmen Sterk (Personal Trainer) bieden we een kickstart voeding & fitness aan. Je zal de eerste 45 minuten theorie krijgen over je voeding. Denk hierbij aan de macro’s (eiwitten, vetten en koolhydraten) en micro’s (vitamines en mineralen). Ook zal Harmen iets vertellen over supplementen, welke supplementen kan je gebruiken en waar dienen ze voor. Na het stukje theorie zal Harmen naar de sportschool gaan waar hij in één uur en 15 minuten uitleg zal geven hoe de apparaten werken, welke oefeningen waarvoor dienen en wat de juiste houding is bij deze oefeningen. Ben je tussen de 14 en 26 jaar en wil je meedoen, geef je dan snel op via; anouk@sojs.nl. Voor maar €3 ben je er bij. De activiteit wordt gegeven tussen 13:00 - 15:00uur in het fitnesscentrum in Elektra! 

Donderdag 27 februari: Houtbranden.
Leer de fijne kneepjes van dit fijne handwerk en maak je eigen creatie. Je werkt met een warmte pistool, hiermee brandt jij jouw naam, tekst of tekening op een stuk hout. Ben je tussen de 10 en 14 jaar, geef je dan snel op via michael@sojs.nl. Voor maar €3 ben je er al bij in het eetcafe van Elektra en wees snel, want vol=vol! Deze activiteit wordt aangeboden van 10:00 - 12:00uur. 

Donderdag 27 februari: Realistisch tekenen.
Altijd al eens meer willen leren over tekenen? Wordt een echte Picasso met deze workshop 'realistisch tekenen' en leer de fijne kneepjes van dit vak. Tijdens deze workshop wordt de focus gelegd op realistisch tekenen. We zoomen in op het oog, want daar komen al veel vaardigheden bij kijken! Ben je tussen de 10 en 14 jaar? Voor maar €3 ben je erbij, maar wees snel, want vol=vol, dus geef je op via; michael@sojs.nl. De activiteit wordt aangeboden van 10:00 - 12:00uur in het mooie eetcafé van Elektra.   

 

advertentie
advertentie