Afbeelding
Big Band Blast!

Bigband Blast! in open lucht

17 september 2020 om 10:40 Evenementen

SLIEDRECHT Nadat alle evenementen maanden stil hebben gelegen, mag Bigband Blast! eindelijk weer doen waar het goed in is en wat de muzikanten het liefste doen: muziek maken. ,,Een iets andere opzet en in de buitenlucht, maar dat het gegarandeerd een mooi muziekspektakel wordt, dat staat vast”, belooft de werkgroep Sunday Jazz van Stichting Sliedrecht en Cultuur. Het concert vindt plaats op woensdagavond 30 september op het parkeerterrein van Sporthal de Stoep aan de Krommestoep 1.

Als gast ontvangt Bigband Blast! trompettist David Rockenfeller. David studeerde aan het Rotterdams conservatorium. Hij speelde onder andere met Lois Lane, Candy Dulfer, The Kik en is co-founder van The New Cool Collective. Zijn muziekstijl kan het best omschreven worden als een frisse opwindende mix van dansbare soul en jazz met een Latin sausje.

FEESTJE Toen Sliedrecht Bruist voorstelde om Shirma Rouse naar Sliedrecht te halen, greep werkgroep Sunday Jazz dit met beide handen aan, want zij vindt dat Sliedrecht wel een feestje verdient. Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer en Anouk.

Inmiddels heeft zij 5 solo-albums uitgebracht, waarvan er één werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Naast jazz doet ze met Blast! ook nummers uit The Queen of Soul Celebration Tour (Aretha Franklin).

Aanvang van het concert is om 20.00 uur.

Om aan alle richtlijnen te voldoen moeten bezoekers zich vooraf aanmelden via www.bigbandblast.com.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie