Afbeelding
Big Band Blast!

Bigband Blast! in open lucht afgelast

Evenementen

SLIEDRECHT Het concert van Bigband Blast! dat komende woensdag zou plaatsvinden op het parkeerterrein van Sporthal de Stoep aan de Krommestoep, is afgelast. De gemeente heeft het evenement door de aangescherpte regels in verband met het coronavirus verboden.

De officiële lezing van de gemeente luidt: ,,De bezoekers mogen geen onderlinge relatie met elkaar hebben. Een relatie ontstaat als het familieleden, vrienden of bijvoorbeeld leden van een vereniging of sportclub betreft. De achterliggende gedachte hierachter is dat mensen die elkaar kennen al snel de regels niet in acht nemen, dicht bij elkaar gaan staan en wellicht ook gezamenlijk in 1 auto naar het evenement komen. Dit willen we vanuit de overheid niet stimuleren en daarom is het verbod ingesteld.”

De organisatie betreurt het besluit en vertelt: ,,Wij vinden dit uiteraard erg jammer, zelfs de NPO zou langskomen, maar we moeten ons als organisatie aan de richtlijnen houden met betrekking tot Covid-19. Een klein lichtpuntje: het initiatief blijft overeind en wordt doorgeschoven naar het voorjaar. We houden iedereen op de hoogte en we hopen de mensen dan te zien.” 

Bigband Blast! zou komende woensdag trompettist David Rockenfeller en Shirma Rouse ontvangen.

advertentie
advertentie