Neely
Neely Theo Boer

GospelMagazine haalt Amerikaans duo voor het eerst naar Nederland.

Kunst Deel je nieuws

GospelMagazine, een radioprogramma van Theo Boer, haalt het Amerikaanse man en vrouw duo Neely naar Nederland. Het is de eerste keer dat ze Nederland bezoeken en het duo treedt op in Sliedrecht.

Een paar jaar geleden kreeg Theo Boer via Twitter contact met de zanger van het duo Neely. Jeremy sprak het verlangen uit om tijdens een bezoek aan Europa ook eens een concert te kunnen doen in Nederland. Theo Beloofde te kijken naar de mogelijkheden en is nu blij dat hij het concert met zijn programma GospelMagazine officieel kan aankondigen. Het optreden tijdens hun tour in Europa is direct ook een gelegenheid om het boek “falling down” te presenteren. Een boek geschreven door Jeremy Neely, dat autobiografisch is. Het duo Neely speelt pop/rock met af en toe country invloeden, maar zullen voor deze gelegenheid in een akoestische setting spelen. Kennismaken met dit duo is gratis..In de ambiance van Partycentrum De Bios is het een mooie avond uit met live muziek. Presentatie ligt in handen van programmamaker Theo Boer en zal als omlijsting je verder kennis laten maken met allerlei stijlen muziek.

Het concert wordt gehouden op zaterdagavond 30 november in Partycentrum De Bios, Doctor Langeveldplein 28 in Sliedrecht. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19,30. Meer informatie vind u op www.neelymusic.com en www.facebook.com/gospelmagazine01

advertentie
advertentie