Taptoe Droom van een Fan

21 februari 2024 om 13:54 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 8 juni a.s. gaat een droom in vervulling van de bewoners van ASVZ in Sliedrecht. ASVZ zet zich in om mensen met een beperking te ondersteunen om het gewone leven te ervaren. En muziek speelt hierin een belangrijke rol. Daarom heeft de Stichting Droom van een Fan besloten om een Taptoe voor hen te organiseren. Naast de bewoners, personeel en vrijwilligers is natuurlijk iedereen van harte welkom.

Medewerking wordt verleend door verstandelijk beperkten Showkorps Blij met Muziek uit Haarlem, Traditioneel Jachthoornkorps Garde Jagers, Show & Marchingband Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Jong Advendo uit Sneek, M.E.T.R.O. Band uit Scheveningen en Showharmonie OBK uit Rhenen. Al met al, een zeer gevarieerd programma. 

Dit alles zal plaats vinden op het terrein van ASVZ aan de Touwbaan 1 in Sliedrecht. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Parkeren op het terrein is niet mogelijk. Dit kan bij Sporthal De Basis.

Het voorprogramma, met daarin een primeur voor Sliedrecht, start om 19.00 uur, waarna om precies 19.30 uur de Taptoe van start gaat.

Om het mogelijk te maken dat de doelgroep deze Taptoe kan bezoeken is de entree gratis.

Maar omdat zo’n evenement veel geld kost is de Stichting op zoek naar sponsors. Bent u bereid of weet u mensen of bedrijven die bereid zijn om een financiële bijdrage te leveren, neem dan contact op en stuur een mail naar jaap@droomvaneenfan.nl 

Meer informatie kunt u vinden op www.droomvaneenfan.nl 

advertentie
advertentie