2e van links Romy, uiterst rechts Chayenne
2e van links Romy, uiterst rechts Chayenne Romy/Chayenne

Fans Sliedrechtse Sera maken kans op 3fm award

3 maart 2024 om 15:48 Lokaal Deel je nieuws

Een groep enthousiaste meiden met onder andere Chayenne Voetée uit Zwijndrecht en Romy van Setten uit Hendrik ido Ambacht maken kans op de felbegeerde 3FM award voor beste fan

Om ook daadwerkelijk kans te kunnen maken op de 3fm award voor beste fan proberen de meiden zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor hun favoriete artiest, de Sliedrechtse zangeres Sera.

Met bezoeken aan steden als Hilversum, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven, s’ Hertogenbosch, Rotterdam, Sliedrecht (de woonplaats van Sera) en natuurlijk hun eigen Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht proberen de meiden op een ludieke manier een groot deel van Nederland te motiveren om te stemmen op Sera.

Binnenkort maakt 3FM de genomineerden voor de 3FM beste fan Award bekend, en deze meiden hopen erbij te zijn. “Wij gaan er alles aan doen om te winnen,” aldus Chayenne en Romy uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Wil je ook je stem uitbrengen? Ga dan naar https://www.npo3fm.nl/awards/stem en stem op “Head held High” van Sera. Wie weet zien we Chayenne, Romy en hun vriendinnen binnenkort samen met artiesten als DI-RECT, Douwe Bob, Roxy Dekker en natuurlijk Sera op het podium bij de uitreiking van de 3FM Awards. De uitreiking van de awards is op donderdag 21 maart aanstaande.

advertentie
advertentie