BDU-lezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten Castle Christmas Fair

12 november 2018 om 12:05 lokaal

HEEMSKERK De Castle Christmas Fair opent donderdag 29 november om 11.00 de kasteelpoorten op Slot Assumburg in Heemskerk. De fair zal traditiegetrouw om 20:00 uur op speciale wijze worden ingeluid. Pagodetenten sieren de magische kasteeltuin en het horecaplein. Culinaire stands versterken de kerstbeleving. Met vier dagen uiteenlopende muziekprogrammering en circa 200 deelnemende bedrijven hoeven bezoekers niet meer naar Duitsland of Londen. De mooiste kerstmarkt staat namelijk gewoon in Noord-Holland.

Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/castlechristmasfair

BDU-LEZERSACTIE: 

BDUmedia verloot 10 x 2 vrijkaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 26 november 2018. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

STAP 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

STAP 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee gratis kaarten >>

De winnaars worden maandag 26 november 2018 getrokken. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht.

DE WONDERE WINTERWERELD VAN CASTLE CHRISTMAS FAIR 2018

Castle Christmas Fair op Slot Assumburg in Heemskerk is een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerstproducten. Bezoekers laten zich inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en winterse verwennerijen.

Donderdag 29 november om 11.00 opent de Castle Christmas Fair de kasteelpoorten. De fair zal traditiegetrouw om 20:00 op speciale wijze worden ingeluid. Pagodetenten sieren de magische kasteeltuin en het horecaplein. Culinaire stands versterken de kerstbeleving. Met vier dagen uiteenlopende muziekprogrammering en circa 200 deelnemende bedrijven hoeft u niet meer naar Duitsland of Londen. De mooiste kerstmarkt staat namelijk gewoon in Noord-Holland.

CADEAUTJES INSLAAN

Profiteer van bijzondere koopjes en ambachtelijke natuurproducten zoals cosmetica, fudge, bijzondere wijnen en delicatessen. Van verantwoorde worst tot ambachtelijk gebakken oerbrood, warm uit de houtovens. Tevens is er hippe mode, zijn er mooie sieraden, originele kersttruien, brocante en verwarmde buitenbanken.

ONTMOETING MET ALPACA'S

Ontmoet de schattige Alpaca's Yentl & Yamillo. Ook dit jaar zijn zij met hun vriendjes aanwezig op de Castle Christmas Fair. Naast ambachten en kunstenaars is er ook uniek vermaak. Zo kunnen bezoekers zich laten portretteren als een figuur uit de Nederlandse culturele geschiedenis. Studio Rembrandt 'vereeuwigt' bezoekers in schilderijen van Hollandse meesters. Een heel speciale ervaring en wellicht een leuk cadeautje voor de feestdagen.

KINDERVERMAAK Voor de kleintjes zijn er workshops zoals kinderschminken en kerstballen pimpen. Kortom: een heerlijk dagje uit voor iedereen!

CULTUREEL AANBOD Tijdens de fair vinden er bijna 100 optredens plaats verspreid over het landgoed. De Castle Christmas Fair biedt naast het kerstwinkelen een gevarieerd, muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van diverse ensemble en kerstkoren tot lokale 'big bands' en fanfares.

BIJZONDERE KASTEELTUIN Slot Assumburg kent een rijke historie. De landerijen rondom het Slot zijn recent omgetoverd tot een bezienswaardigheid met als absoluut hoogtepunt de Frans classicistische baroktuin inclusief rosarium, prieel en boomgaard.

SHUTTLEBUS Kaarten voor dit evenement kosten 12,50 euro per persoon aan de deur. Parkeren kan voor 5 euro per dag; inclusief shuttlebusservice die van de parkeerplaats naar de kerstfair rijdt.

INFORMATIE Op de Facebookpagina www.facebook.com/castlechristmasfair worden belangstellenden dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom de Castle Christmas Fair 2018. Vanzelfsprekend brengt ook deze krant geregeld de laatste ontwikkelingen rond dit grote evenement.

ROUTEBESCHRIJVING Houd het volgende adres aan voor navigatiesystemen:
Communicatieweg 5
1967 PR Heemskerk

U volgt vanaf de A9 Haarlem/Alkmaar. Bij afslag Heemskerk verlaat u de snelweg. Vervolgens volgt u de borden Heemskerk. Op de eerste rotonde neemt u de eerste afslag richting Centrum en direct de eerste afslag rechts naar het parkeerterrein, vanaf waar verkeersregelaars u een plek toewijzen.

Jean Lommen

advertentie
advertentie