Female Happy Hardrock in The Moonshine Sliedrecht

15 november 2018 om 10:47 lokaal

SLIEDRECHT Zaterdag 17 november The Dirty Denims - Female Happy Hardrock in The Moonshine Sliedrecht. De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als poepstrakke punk- en hardrock met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC, en een stem die 's zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry. De eerste set begint om 22.00 uur en de entree is gratis.

The Dirty Denims spelen Happy Hardrock: hardrock die je humeur pijlsnel weet op te krikken. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt de band als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn ze op hun allerbest; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

Als echte festivalband speelden ze onder andere op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop. Ook speelden ze supportshows bij onder andere Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door, haalden ze de soundtrack van een "The Office"-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie