Julia Roskott wint tekenwedstrijd Donkere Dagen Offensief

16 november 2018 om 12:58 lokaal

SLIEDRECHT Julia Roskott uit groep 8a van de Prins Willem-Alexanderschool heeft de tekenwedstrijd rondom het Donkere Dagen Offensief gewonnen. Haar tekening liet het best de slogan 'Situatie Verdacht! Aan 112 gedacht?' naar voren komen. Burgemeester Bram van Hemmen ging vrijdag 16 november langs in de klas om de prijs aan Julia uit te reiken.

Alle basisscholen in Sliedrecht konden meedoen aan de tekenwedstrijd. De opdracht was om een tekening te maken, passend bij de slogan 'Situatie verdacht! Aan 112 gedacht?'. Samen voor Sliedrecht ging langs de scholen om de opdracht uit te delen en de gemaakte tekeningen weer op te halen. In totaal zijn er 106 tekeningen ingeleverd.

Alle tekeningen zijn bekeken en beoordeeld door Samen voor Sliedrecht, de gemeente en de wijkagent. De tekening van Julia paste het best bij de slogan. Daarmee is zij de winnaar van de tekenwedstrijd en ontving zij uit handen van de burgemeester haar tekening en een cadeaubon. Haar tekening komt ook op de flyer van het Donkere Dagen Offensief. 

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie