Yolande van der Meulen nieuwe directeur bij Waterschap Rivierenland

12 december 2018 om 20:38 lokaal

Yolande van der Meulen nieuwe directeur bij Waterschap Rivierenland

REGIO Het College van Dijkgraaf en Heemraden (dagelijks bestuur) heeft op 11 december besloten om Yolande van der Meulen te benoemen als directeur bij Waterschap Rivierenland. Naar verwachting zal zij op 1 februari 2019 beginnen. Zij volgt hiermee Eric Jongmans op die voor twee jaar benoemd is als programmadirecteur HWBP (Hoogwaterbeschermingsprogramma) en het project A5H (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden).

Van der Meulen is geen onbekende in de waterwereld en in het rivierengebied. Zo is zij onder andere in verschillende functies jarenlang werkzaam geweest bij Rijkwaterstaat en de provincie Noord-Brabant. Haar laatste baan was als gemeentesecretaris bij de gemeente Apeldoorn.

Samen met secretaris-directeur Kees Vonk en directeur Jacob Knoops vormt zij de directieraad. Met haar benoeming en het vertrek van Eric Jongmans zal er ook opnieuw gekeken worden naar de portefeuilleverdeling binnen de directie.

(H)eerlijke Kerst in de Wereldwinkel

SLIEDRECHT Er zijn weer allerlei leuke en lekkere dingen te koop in de Wereldwinkel (Van Goghstraat 87 - Sliedrecht). Bijvoorbeeld leuke kerststalletjes uit Peru en natuurlijk altijd ook nog veel meer andere en mooie artikelen uit de derde wereldlanden. Ook kunnen belangstellenden bij de Wereldwinkel een fairtrade kerstpakket samenstellen met lekkere wijnen en heerlijke versnaperingen.

Cheque overhandigd aan Ronald Mc Donaldhuis Rotterdam

SLIEDRECHT Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november hield de Kringloopwinkel in Sliedrecht een Winterfair. Ook dit jaar wilde zij de opbrengst aan het Ronald Mc Donaldhuis schenken.

Op donderdag 6 december gingen zij langs in het huis voor de overhandiging van de cheque van maar liefst 11.200 euro. Mede door dit bedrag kunnen in het Ronald Mc Donaldhuis weer veel ouders en broertjes en zusjes een thuis ver weg van huis worden geboden.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie