Officiële handeling 30 appartementen Baanhoek West

14 december 2018 om 20:40 lokaal

SLIEDRECHT Op de bouwplaats van appartementencomplex Intermezzo in Baanhoek West was het maandag 10 december feest. Wethouder Ton Spek heeft samen met een koper een deel van de fundering gestort om de start van de bouw te vieren.

Ondanks de kou waren bijna alle kopers aanwezig aan de Rondo in Baanhoek West. Aannemer Gebroeders Blokland is begin november gestart met de bouw van appartementencomplex, bestaande uit 30 appartementen. Een mooi moment om de kopers, de wethouder, aannemer Gebroeders Blokland en ontwikkelaar BPD uit te nodigen voor een kennismaking op de bouwplaats. Na een kort welkomstwoord trok wethouder Spek uit de bouwhelm een naam van de gelukkige kopers die samen met hem de handeling mochten verrichten. Volledig gehuld in een overjas, laarzen en een helm betraden zij de bouwput en stortte een deel van de fundering. Na de handeling en de groepsfoto met confetti vertrok het hele gezelschap naar De Heeren van Slydregt.


Tijdens het laatste gedeelte van de middag werden er een aantal speeches gegeven door onder andere wethouder Ton Spek, Paul Opstal (Locatiemanager bij ontwikkelaar BPD) en Corsé van Rijn (Directeur van aannemer Gebroeders Blokland). Vervolgens hadden de kopers alle tijd om hun nieuwe buren te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje. Naar verwachting worden de appartementen eind 2019 opgeleverd aan de kopers. Alle appartementen zijn verkocht.


In de wijk Baanhoek West kennen de bewoners elkaar en spelen kinderen heerlijk buiten. Er zijn basisscholen, een kinderopvang, kerk en medisch centrum met apotheek aanwezig. Baanhoek West is uitstekend bereikbaar, vlakbij de op- en afrit van de A15 en een halte aan de MerwedeLingelijn. Daarnaast is het een duurzame wijk. Veel woningen hebben zonnepanelen op het dak en zijn energiezuinig, zo krijgen de appartementen ca. 100 zonnepanelen op het dak.


BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit 16 regionale kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 340.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland, een top 3 speler in Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie