Kerstavond in The Moonshine

lokaal

SLIEDRECHT Flappie is weer verdwenen uit zijn kooi, Macaulay Culkin is weer eens alleen thuis en Robert ten Brink brengt voor het 27ste jaar weer koppeltjes bij elkaar. De ruzie tijdens het opzetten van de boom is bijgelegd, het huis is weer veranderd in een ware kermisattractie en tegen beter weten in wordt gekeken of het toch nog gaat sneeuwen.

Hoogste tijd om even lekker aan al die kerstcliché's te ontsnappen en stevig uit je oliebol te gaan op de Guilty Pleasure X-Mas Eve in The Moonshine. Vanaf 19.00 uur wordt de gezelligheid lekker opgebouwd met heerlijke drankjes en ladingen 80's en 90's klappers uit de speakers. Rond de klok van 21.00 uur gooit DJ Moonshine er een schepje bovenop waarna DJ Chris het roer overneemt met zijn bijna onuitputtelijke selectie stoute en foute klappers.

De avond duurt tot een uur of drie. Niks geen verplichte nummers of opzitten omdat het nu eenmaal kerst is... Kerstavond wordt dit jaar gewoon eens echt leuk. Ook op Tweede Kerstdag is The Moonshine vanaf 19.00 uur open.

advertentie
advertentie