Gemeente sluit horecabedrijf en trekt vergunning in

lokaal

SLIEDRECHT Burgemeester Bram van Hemmen heeft besloten een horecabedrijf aan de Rembrandtlaan voor drie maanden te sluiten. De sluiting is een gevolg van een controle die op 13 december is gehouden. Ook de drank- en horecavergunning van het bedrijf is ingetrokken.

De gemeente Sliedrecht voerde de controle bij twee horecapanden aan de Rembrandtlaan en de Kerkstraat samen uit met de politie en een aantal andere overheidsdiensten. Daarbij zijn zaken aangetroffen die wijzen op illegaal gokken. Ook is een gasdrukrevolver gevonden en lag er zwaar illegaal vuurwerk in het pand. De burgemeester maakt met de sluiting gebruik van zijn bevoegdheid in de Algemene Plaatselijke Verordening. Die geeft hem de mogelijkheid om een pand te sluiten.

De misstanden in het horecabedrijf aan de Rembrandtlaan hebben ook tot gevolg dat de drank- en horecavergunning van het horecabedrijf aan de Kerkstraat wordt ingetrokken omdat dat pand dezelfde exploitant heeft.

Burgemeester Bram van Hemmen: ,,De geconstateerde misstanden zijn voor mij volstrekt onacceptabel in een horecabedrijf. Het uitgaansleven in Sliedrecht moet leuk en veilig zijn en blijven. Ik kijk tevreden terug op de actie die een goed voorbeeld is van een gezamenlijk aanpak van overheidsdiensten waarmee we ondermijning bestrijden."

advertentie
advertentie