Bouw McDonald’s restaurant Hardinxveld-Giessendam feestelijk ingeluid

lokaal

H'VELD-G'DAM Vandaag is het startschot gegeven voor de bouw van het nieuwe McDonald's restaurant Hardinxveld-Giessendam. De start van de bouw werd feestelijk ingeluid. In aanwezigheid van burgemeester Dirk Heijkoopen Franchisenemer Dick Bovekerk, sloeg wethouder Trudy Baggerman de eerste paal. Het nieuwe restaurant zal in mei de deuren openen en is nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste talenten om haar team verder uit te breiden.

,,Wij feliciteren McDonald's met de nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam", aldus burgemeester Dirk Heijkoop. ,,Het duurzame restaurant vormt een aanvulling op de horeca- en recreatiemogelijkheden in onze gemeente. De nieuwe arbeidsplekken en extra bedrijvigheid zijn ook stevige impulsen voor de lokale economie. Het is mooi dat bij de realisatie van het 'Facility Point', waaronder dit restaurant, lokale ondernemers worden betrokken."

Franchisenemer Dick Bovekerk kijkt uit naar de opening van het nieuwe restaurant: ,,We hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik ben al eenentwintig jaar actief als franchisenemer van restaurant Alblasserdam en het openen van een tweede restaurant in de regio is een mooie volgende stap voor ons hele team. We bieden plaats aan zo'n 80 tot 100 nieuwe collega's en kijken ernaar uit om ons team te versterken. Ons nieuwe restaurant biedt, onder andere door de introductie van nieuwe services zoals McCafé en Table Service, veel en gevarieerd werk met flexibele werktijden. Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega's die deze stap samen met ons willen zetten en hun talenten verder willen ontwikkelen."
Het McDonald's restaurant biedt ruimte aan 160 gasten om in en om het restaurant te genieten. Restaurant Hardinxveld-Giessendam wordt uitgerust met de nieuwste services van McDonald's. Zoals een McCafé. In het McCafé kunnen gasten bij een speciale koffiecounter kiezen uit allerlei heerlijke koffiespecialiteiten en een uitgebreid assortiment aan lekkernijen voor bij de koffie. Daarnaast zal het restaurant ook glutenvrije Hamburgers aan gaan bieden. Fijn voor gasten met coeliakie, die zo samen met anderen ook van een lekkere glutenvrije Hamburger, Cheeseburger of Quarter Pounder kunnen genieten en ook nog eens gebruik kunnen maken van het gemak van Table Service.

advertentie