BDU-lezersactie: Smakelijck Puur Hollands

18 februari 2019 om 13:33 lokaal

HOLLAND In dit geheel nieuwe kookboek gaat Smakelijck terug naar Hollandse bodem. Ongeveer 100 pure, natuurlijke recepten met hoofdingrediënten die uitsluitend van Nederlandse bodem komen. Van Nederlandse telers, boeren, enzovoorts. Dit om productie in eigen land te stimuleren en om te laten zien hoeveel lekkers er uit eigen land klaar te maken is. Natuurlijk vind je in dit boek heerlijke (streek)gerechten en recepten voor elk moment van de dag. De recepten zijn puur, natuurlijk én zonder suikers, met uitzondering van honing van de Nederlandse Imker en yaconsiroop van Nederlandse bodem. Uniek in dit kookboek is dat de recepten worden 
afgewisseld met een 6-tal portretten van Hollandse boeren met prachtige beelden van Hollandse landschappen.
Voor meer informatie zie: www.smakelijck.nl

BDU-lezersactie
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van de BDU-titels worden 10 GRATIS kookboeken verloot.

Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op een GRATIS kookboek>>

De winnaars worden maandag 11 maart 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis kookboek.

Meer Smakelijck
In november heeft Williene Klinck een nieuw kookboek gelanceerd: Smakelijck Puur Hollands. Een kookboek met gezonde en pure recepten van Hollandse bodem.

Over het boek
In dit geheel nieuwe kookboek gaat Smakelijck terug naar Hollandse bodem. Ongeveer 100 pure, natuurlijke recepten met hoofdingrediënten die uitsluitend van Nederlandse bodem komen. Van Nederlandse telers, boeren, etc. Dit om productie in eigen land te stimuleren en om te laten zien hoeveel lekkers er uit eigen land klaar te maken is. Natuurlijk vind je in dit boek heerlijke (streek)gerechten en recepten voor elk moment van de dag. De recepten zijn puur, natuurlijk én zonder suikers, met uitzondering van honing van de Nederlandse Imker en yaconsiroop van Nederlandse bodem. Uniek in dit kookboek is dat de recepten worden 
afgewisseld met een 6-tal portretten van Hollandse boeren met prachtige beelden van Hollandse landschappen.

Over Smakelijck
Smakelijck heeft in de afgelopen 5 jaar zes kookboeken uitgebracht. Kookboeken met pure recepten, zonder poespas, maar gemakkelijk te maken voor iedereen. Ook geven we workshops en schrijven recepten voor Smakelijck.nl en enkele tijdschriften/websites.

Kijk ook: https://www.facebook.com/Smakelijck/

Kookboeken
Afgelopen jaren zijn de boeken van Smakelijck erg populair geworden omdat de recepten eenvoudig te bereiden zijn met een kleine hoeveelheid ingrediënten. Het eerste Smakelijck kookboek is inmiddels al 11 keer herdrukt. Ook de later uitgegeven boeken van Smakelijck zijn regelmatig herdrukt. Smakelijck Puur Hollands is het zevende kookboek van Williene. 
Eerder verschenen Smakelijck Gezond & Gevarieerd, Smakelijck Groenten, Smakelijck Zoet, Smakelijck Zomer & Winter en Smakelijck Vakantie.

Alle Smakelijck kookboeken kosten 24,95 en zijn verkrijgbaar via de boekhandel of www.smakelijck.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie