Logo NLdoet
Logo NLdoet SWS

Klussen met heel Nederland

lokaal Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Op 15 en 16 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland weer plaats, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor diverse organisaties, die tijdens NL DOET net dat beetje extra kunnen doen. Stichting Welzijnswerk Sliedrecht ondersteunt dit graag.

Misschien twijfel je of vrijwilligerswerk iets voor jou is. Of je vindt op dit moment in je drukke leven geen mogelijkheden om je op structurele basis in te zetten voor je medemens of organisatie. Tijdens NL DOET kun je je eenmalig inzetten voor organisaties of je kunt cliënten in Sliedrecht een mooie dag bezorgen.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het opknappen van voortuinen bij een woonlocatie, het begeleiden van een uitje naar de brandweer, het aanpakken van een moestuin, met kasten aan de slag; op de website www.nldoet.nl is een overzicht van alle klussen in Sliedrecht te vinden.

Niet alleen individuen kunnen zich aanmelden, maar ook organisaties, teams, verenigingen of sportclubs zijn van harte welkom om mee te helpen.

Vrijwilligers zijn belangrijk in onze samenleving, zij zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Met een dag als NL DOET laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Doe ook mee en meldt je aan!

advertentie
advertentie