Repeteren leuk, maar  ook oh zo belangrijk om het publiek straks te laten genieten.
Repeteren leuk, maar ook oh zo belangrijk om het publiek straks te laten genieten. Jan van Veen

Workshop toneel spelen bij Onder Ons

29 maart 2019 om 20:51 lokaal Deel je nieuws

SLIEDRECHT. Toneelgroep Onder Ons organiseert maandag 15 april een workshop toneel spelen. Iedereen vanaf 18 jaar die belangstelling heeft voor toneelspel en misschien wel toneel wil gaan spelen kan aan de workshop deelnemen.

Onder Ons bestaat sinds 1946, de groep speelt altijd blijspelen en kluchten.  Voor de avondvullende voorstelling wordt wekelijks gerepeteerd op maandagavond en van eind augustus tot februari. Elk seizoen treedt de groep een aantal keren op  in Sliedrecht en wijde omgeving, meedoen aan de repetities is dus wel belangrijk! Maar gezelligheid en lachen horen daar zeker bij. Ook het serieuzere werk pakt de groep op: zo speelt een aantal leden mee in de campagnes tegen 'babbeltrucs' in samenwerking met de politie in de regio.

Onder Ons zou graag zien dat er mensen zijn die de gelederen komen versterken. Mensen die aan toneel spelen beginnen blijven dikwijls jarenlang lid. Je bent bij de wekelijkse repetities niet alleen bezig met je tekst. Ook het gebruik van je stem, je gezichtsuitdrukkingen, het bewegen op het toneel zijn belangrijk . Je kruipt tijdens de repetities steeds meer in je rol, en wordt meer en meer degene die je speelt. Samen met je medespelers zet je onder leiding van de regisseur iets leuks en goeds neer waar het publiek van gaat genieten.

Heb jij zin om mee te doen aan de workshop, ontdekken of je toneel spelen leuk vindt, of je talent hebt en wil je dit talent verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor de workshop via de website van Onder Ons: www.toneelgroeponderons.nl  of mail naar: tgonderonssdt@kpnmail.nl of bel naar: onze secretaris Jan van Veen, tel. 0184 413472, of kom gewoon op maandag 15 april  om 19.30 uur naar de Roald Dahl School, Deltalaan 204 in Sliedrecht. Op de website vind je veel informatie en foto's over de toneelgroep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie