Afbeelding
Maranathakerk

Seminar ds. Lohuis in Maranathakerk

22 april 2019 om 07:56 lokaal

SLIEDRECHT Dinsdag 23 april is er in Sliedrecht een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De terugkeer van de Joden naar het Beloofde Land. De bijeenkomst vindt plaats in de Maranathakerk, Lijsterweg 2 in Sliedrecht. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Op veel plaatsen in de Bijbel staan teksten die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Welke rol mogen en kunnen wij daarin spelen? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren. Hoe moeten we dat zien en hoe kunnen we deel krijgen aan wat God aan het doen in de wereld waarin wij nu leven?


Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie