Afbeelding
Baggerfestival.nl

Inschrijving Baggerfestival Obstacle Run geopend

17 mei 2019 om 11:05 lokaal

SLIEDRECHT De inschrijving voor de Obstacle Run van het Baggerfestival is geopend via de site van het evenement. Via de voorinschrijving is de eerste starttijd al volgeboekt.


De Obstacle Run vindt op zaterdag 29 juni plaats en is geschikt voor jong (vanaf 12 jaar) en oud; mits in bezit van een zwemdiploma. Doel is niet zo zeer om een toptijd neer te zetten, maar om elkaar te helpen om de obstakels onderweg zo goed mogelijk te overwinnen. De eerste drie starttijden zijn competitief; de rest van de dag is creatief.

,,Deelnemers zullen Sliedrecht ontdekken, zoals ze het nooit eerder beleefd hebben", aldus Adrie Stuij, voorzitter Stichting Baggerfestival. ,,Het wordt echt hartstikke leuk. Over het terrein van Van Vliet, met de nodige uitdagingen, maar bijvoorbeeld ook door de vijver bij het Gemeentehuis. Dikke fun voor iedereen."

Per starttijd zijn er zestien startbewijzen te vergeven. Wie dus met bedrijf, straat, familie of vriendengroep tegelijk over het parcours wil, moet zich snel inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon en voor de deelnemers is er natuurlijk een bijzonder kek aandenken.

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats, meer informatie via Baggerfestival.nl.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie