Afbeelding
DWF

Zwem4daagse DWF viert 50-jarig jubileum

20 mei 2019 om 08:08 lokaal

SLIEDRECHT De 50e Zwem4daagse wordt dit jaar van 3 tot en met 7 juni gehouden door Zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) in het binnen- en buitenbad De Lockhorst. Vijf avonden lang is er gelegenheid om 10 banen of meer te zwemmen. Om de felbegeerde medaille te krijgen moeten de deelnemers 10 banen

De werkende zwemmer kan 's ochtends banen zwemmen tussen 7.00 en 9.00 uur. Zij kunnen ook 's avonds komen tussen 19.00 en 20.30 uur zodat ze met hun gezin kunnen mee zwemmen..

Traditiegetrouw wordt het zwemfestijn op vrijdag tussen 19.45 uur en 20.00 uur afgesloten met het stuiverduiken. De vinder van de stuiver met het gat erin wint een mooie prijs. Ook zet DWF de oudste en jongste deelnemer aan het evenement in het zonnetje.

Leden van DWF betalen slechts € 8,- en niet-leden € 10,-. De tickets zijn online verkrijgbaar via www.zwem4daagse.nl of te koop in het zwembad op maandag 3 en dinsdag 4 juni.

Ook dit jaar wordt er weer een mooi Plonspakket samengesteld met verschillende artikelen. Het plonspakket wordt gesponsord door lokale ondernemers. Dit als extra beloning op de medaille die deelnemers krijgen als aandenken aan de zwemvierdaagse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie