Afbeelding
Snollebollekes

Snollebollekes naar Baggerfestival

28 mei 2019 om 09:00 lokaal

SLIEDRECHT De Snollebollekes sluiten op vrijdag 28 juni de eerste avond van het Baggerfestival 2019 af. Dat wordt dus even naar links en naar rechts op de late avond. Eerder werd al bekend dat vrijdagavond 'This is Beethoven' en DJ Pieter Gabriel van de partij zijn.

Baggerfestival-voorzitter Adrie Stuij beloofde al dat het feest zou worden. Met Snollebollekes op het programma om 24.00 uur is dat niets te veel beloofd. De feestact wordt op het Langeveldplein vooraf gegaan door DJ Pieter Gabriel, de Blue Grass Boogiemen en This is Beethoven. Binnenkort wordt ook het muziekprogramma voor het hoofdpodium op zaterdag bekend gemaakt.

Op het Van Houte Willemsplein is het zaterdag 29 juni tussen 12.00 en 18.00 uur weer ruim baan voor rock en blues. Achtereenvolgens wordt het podium bemand door XL, Joost de Lange Band, Rob Hendrix en Motörboat. De presentatie is in handen van Merweradio.

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen.

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats: Baggerfestival.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie