Postcode Loterij verzorgt ontbijt voor 1.041 Sliedrechters

lokaal

SLIEDRECHT Goed nieuws voor 1.041 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 3363 in Sliedrecht. Zij hebben in de decembertrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het Fairtrade keurmerk. Net als Max Havelaar, wil de Postcode Loterij bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Vanaf zaterdag 10 februari kunnen de winnaars hun prijs gedurende twee weken afhalen in de buurt.
De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst. De Fairtrade Ontbijtbox bevat hagelslag, pindakaas, hazelnootpasta, rijstwafels, aardbeienjam, sinaasappelsap, thee, een katoenen shopper en speciale koffie. Want de koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.
De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 10 februari t/m zondag 25 februari 2018 bij Jumbo, Populierenhof 84 in Sliedrecht.

advertentie
advertentie