Afbeelding

Rotaryclub Sliedrecht e.o. sluit giftenjaar feestelijk af

4 juli 2019 om 09:39 lokaal

SLIEDRECHT Op een zonovergoten clubavond waren vertegenwoordigers van goede doelen aanwezig om een gift in ontvangst te nemen. Er waren twee Roparun-teams aanwezig. Zij hebben al hardlopend een estafettetocht van Parijs naar Rotterdam afgelegd. Het doel is: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Daarnaast waren twee vertegenwoordigers van 'Knitted Knockers' aanwezig. Deze dames maken gratis gebreide borstprotheses voor borstkankerpatiënten. De gebreide protheses hebben veel draagcomfort en minder nadelen dan de traditionele protheses.

Eén van de onderdelen van Rotary is het ondersteunen van (zoveel mogelijk) lokale goede doelen. In de loop van het clubjaar (dat loopt van 1 juli tot 1 juli) is er zo'n 12.000 euro gedoneerd aan verschillende goede doelen. Dit loopt uiteen van onder meer Pink Ribbon en ASVZ tot de Reddingbrigade Hardinxveld en de Bleyenburghschool.

Wie een goed doel vertegenwoordigt en een concrete vraag tot ondersteuning heeft, kan contact opnemen met Rotaryclub Sliedrecht e.o. via secretariaat@rotarysliedrecht.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie