Afbeelding
Jan Wieman

Rotonde Thorbeckelaan maand eerder klaar

lokaal

SLIEDRECHT Een grote ingreep met impact. Dat was de aanleg van de rotonde aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht zeker. Op 20 mei werd gestart met dit project, op een van de belangrijkste verkeersaders van Sliedrecht. De gemeente meldt: ,,We zijn trots dat we de rotonde op 20 juli (einde van de dag), een maand eerder dan gepland, open kunnen stellen. En daarvoor danken we alle bewoners. Voor uw begrip, voor de extra tijd om uw bestemming te bereiken, voor uw interesse. Dat maakt dat we terugkijken op een goed verlopen project."

Wethouder Ton Spek heeft de aanleg intensief gevolgd, en assisteert zaterdagochtend 20 juli om 9.00 uur bij het aanbrengen van de laatste laag asfalt. ,,Fijn dat we de rotonde aan het einde van de zaterdag kunnen openstellen voor het verkeer. Mijn advies; neem de tijd om even te wennen aan de nieuwe situatie en geef elkaar de ruimte in het verkeer. Zo maken we Sliedrecht samen verkeersveilig."

In de week na de openstelling vinden nog een aantal afrondende werkzaamheden plaats. Op woensdag 24 juli wordt nog gewerkt met verkeersregelaars om iedereen zo veilig mogelijk over de rotonde te begeleiden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie