Jennie Verduijn maakte een foto langs het struinpad bij de Merwede in Hardinxveld tijdens een wandeling met hond Babs en kleindochter Sterre.
Jennie Verduijn maakte een foto langs het struinpad bij de Merwede in Hardinxveld tijdens een wandeling met hond Babs en kleindochter Sterre. Jennie Verduijn - Van den Bout

Win met je zomerfoto

lokaal

SLIEDRECHT/ H'VELD-G'DAM Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd?

U maakt kans op een barbecuepakket voor 4 personen van slagerij Van Prooijen. Inzenden is mogelijk tot woensdag 28 augustus 12.00 uur. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. Ook een zomerfoto inzenden? Ga naar www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl/zomerfoto of www.hetkompassliedrecht.nl/zomerfoto.

Schommelen op de grens van Oostenrijk en Italië, hoe bijzonder. Je passeert zo vaak je wilt de landsgrens. Op de palen kun je zien aan de kleuren van de vlag in welk land je bent.
Schuimparty op camping De Paal in Bergeijk.
Emile Groenewout schrijft: 'Deze foto is gemaakt tijdens onze vakantie op Kreta voor ons 30-jarig huwelijk. Deze schitterende foto is van het hoofdgebouw van ons verblijf Laguna Resort. Zo mooi die weerkaatsing op het water.'
'Alleen op de wereld in Cappadocia', zette Ellie Molenaar bij deze foto. Ze was op vakantie met Gerda de Boer en Henriëtte van Iperen.
advertentie
advertentie