Verpleeghuis Waerthove blij met enthousiaste vrijwilligers tijdens NLdoet

13 maart 2018 om 10:16 lokaal

SLIEDRECHT Diverse vrijwilligers staken vrijdag 9 maart tijdens NLdoet de handen uit de mouwen om de balkons van Waerthove op te knappen. Daarnaast werden de thuiszorgcliënten getrakteerd op een heerlijke high tea.

Ieder jaar wordt in maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden met NLdoet. Vrijwilligers konden zich van tevoren voor verschillende klussen aanmelden. In Waerthove werd voor bewoners en thuiszorgcliënten deze dag meerdere activiteiten gehouden, zoals de terrassen zomerklaar maken en een high tea.

,,De balkons van de gebouwen De Alblas, De Giessen en De Oude Maas waren aan een grondige schoonmaakbeurt toe. De vrijwilligers hebben hartstikke goed geholpen met het schoonmaken van de tuinmeubels en het zomerklaar maken van de balkons", zegt Team Welzijn in Waerthove. ,,We zijn erg blij met alle hulp die we hebben gehad."

Voor de thuiszorgcliënten van Rivas was er vrijdagmiddag een high tea georganiseerd. ,,Voor sommige cliënten was dit het eerste uitje sinds maanden", zegt Nellie van Sinttruije, zorgregisseur Thuiszorg. ,,De cliënten werden door personeel van Rivas thuis opgehaald. Eenmaal aangekomen bracht de rode loper de cliënten naar binnen. Het was super om te zien hoe erg de cliënten, maar ook de vrijwilligers hebben genoten van deze dag." De high tea is mogelijk gemaakt door All-om uit Arkel, Boveko, autorijschool Ton in 't Veld, Nautic Jobs, KDB Sinttruije, Bano Benelux BV, Onderhoudsbedrijf van der Hoff, Jumbo van Geest en Maatcaravans.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie