Onder Ons houdt workshop

15 april 2018 om 07:43 lokaal

SLIEDRECHT Toneelgroep Onder Ons houdt maandag 23 april weer een workshop amateur toneelspelen voor iedereen vanaf 18 jaar. Wie belangstelling heeft voor toneelspelen is welkom op de workshop.

Toneelspelen is ontzettend leuk, mensen die ermee beginnen en zich aansluiten bij een toneelvereniging blijven dikwijls jarenlang lid. Je bent tijdens de wekelijkse repetities niet alleen bezig met je tekst. Ook het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties, en je gezichtsuitdrukkingen zijn belangrijke elementen. Maar ook: hoe beweeg je en wat doe je op het toneel met die armen en benen? Je kruipt tijdens de repetities steeds meer in je rol, je wordt degene die je speelt. Samen met je medespelers zet je iets leuks en iets moois neer waar het publiek van gaat genieten.

Wil jij weten of je toneel spelen leuk vindt, ontdekken of je talent hebt en dit talent verder gaan ontwikkelen? Kom dan op 23 april om 19.30 uur naar de Roald Dahlschool, Deltalaan 204 in Sliedrecht en doe mee aan de workshop. De leden van Onder Ons vertellen graag over hun ervaringen. Misschien speel jij dan komend seizoen wel mee in de voorstellingen.

Onder Ons repeteert van eind augustus tot eind januari wekelijks onder leiding van een regisseur op maandagavond waar je natuurlijk wel verwacht wordt. Daarna speelt de toneelgroep zes tot acht voorstellingen in diverse plaatsen in de wijde omgeving. Kijk voor meer informatie ook eens op www.toneelgroeponderons.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie