Leuke activiteiten bij Biesboschcentrum Dordrecht in meivakantie

24 april 2018 om 09:50 lokaal

SLIEDRECHT In de meivakantie, van 28 april tot en met 6 mei, houdt Biesboschcentrum Dordrecht weer leuke activiteiten en excursies. Voor deze vakantie is er een speciaal activiteitenprogramma samengesteld, zodat er nog meer te beleven is in de Biesbosch.

Vaar mee met één van de vaartochten door de rustgevende natuur, langs rijk begroeide oevers en door smalle kreken. Aan boord vertelt de gids of de schipper over het gebied.
Voor meer avontuur kano je door de 'Hollandse jungle' onder leiding van een gids en kom je op plekken die doorgaans verborgen zijn. Of ga mee met één van de kinderactiviteiten of gezinsexcursies. Ook kunnen bezoekers terug in de tijd met een vaar- en wandelexcursie waarbij een 'echte' griendwerker vertelt over het vroegere leven in de Biesbosch.


Liever zelf op pad in de Biesbosch? Huur dan een kano, sup of fluisterboot en ontdek het gebied. Of ga al wandelend op pad met het wandelgidsje (7 routes), verkrijgbaar bij Biesboschcentrum Dordrecht. In de weekenden kunnen bezoekers met de voetveer overvaren naar het Griendmuseumpad of met de fietspont richting Kop van 't Land bij de Ottersluis.

Kijk voor meer informatie en om online te boeken op www.biesboschcentrumdordrecht.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie