Sliedrechtse muziekgroep organiseert eerste Sweetwoodstock

5 juni 2018 om 11:38 lokaal

WIJNGAARDEN In Wijngaarden vindt zaterdag 9 juni de eerste editie van Sweetwoodstock plaats. De Sliedrechtse band Sweetwood Experiment houdt hier op een schitterende locatie samen met enthousiaste vrienden een creatief festival waar van alles te beleven valt.

Al een aantal maanden geleden werd er via sociale media begonnen met de bekendmaking van de verschillende artiesten die komen optreden op het festival. Sweetwoodstock staat vooral in het teken van lokale binding en ontmoeting, en biedt daarmee minder bekende muzikanten uit de omgeving ook een kans om zich aan het publiek te laten zien.

Naast organisator Sweetwood Expirement, zijn ook Paul Cherryseed, Aangename Gasten, Fash, Clover Bluegrass Boys, Doremix, Noorderlicht en Driebroers van de partij. Elke van deze artiesten heeft zo zijn eigen stijl en dekt een ander muziekgenre. Zo is er voor iedere muziekliefhebber wat wils.

Hoewel vooral de twee podia, waar deze verschillende bandjes zullen optreden, centraal staan, zijn er ook een flink aantal andere activiteiten te beleven. Creativiteit staat namelijk centraal op Sweetwoodstock. De bedoeling is dat je als bezoeker niet alleen maar creativiteit kunt proeven, maar ook zelf op allerlei manieren creatief kunt zijn. Van beachvolleybal tot theater, en van lokaal geproduceerd bier tot een filosofeertent. Er zijn tal van workshops te doen en met onder andere een poppenkast en dansworkshop is er ook aan de kinderen gedacht.

Sweetwoodstock start op zaterdag 9 juni vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Het volledige programma en andere informatie is te vinden op www.sweetwoodstock.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie