Burenraad vergadert met directies DuPont en Chemours

lokaal

SLIEDRECHT De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 12 juni overleg met de directies van de bedrijven. De vergadering is in het MFB-gebouw aan de Grevelingenweg 20 in Dordrecht. Er wordt onder meer gesproken over de omgevingscommunicatie van DuPont en Chemours en de aangevraagde vernieuwing van de bedrijfsvergunning.

Dit is de derde openbare overlegvergadering sinds de oprichting van de Burenraad, eind september 2017. De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed contact te hebben. De Burenraad van DuPont en Chemours helpt daarbij als platform voor een dialoog en als luisterend oor. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.


De overlegvergadering van 12 juni is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan tot 9 juni via het contactformulier op www.burenraad.nl. Vervolgens ontvangen aanmelders een ontvangstbevestiging en de agenda.


Begin dit jaar organiseerde de Burenraad twee inloopbijeenkomsten in Dordrecht om de mening en aandachtspunten van bewoners te horen. Ook was de Burenraad aanwezig tijdens de Open Poortdagen van DuPont en Chemours. Binnenkort komt er ook een bijeenkomst in Sliedrecht of Papendrecht. Kijk voor meer informatie over de Burenraad op http://www.burenraad.nl. Hier zijn ook de verslagen van de voorgaande vergaderingen op terug te vinden.

advertentie