Tuinfeest beleeft alweer 48e editie

15 juni 2018 om 11:08 lokaal

SLIEDRECHT Zaterdag 16 juni is het tijd voor de 48e editie van het jaarlijkse gratis festival, Elektra's Tuinfeest. Met in het verleden bands als bijvoorbeeld Red Fang(US), John Coffey, Valient Thorr(US), Truckfighters(SWE), Hans Dulfer en Nick Oliveri's Mondo Generator, is er ook dit jaar weer ontzettend hard gewerkt om een prachtige line-up neer te zetten, met zowel nationale als internationale acts.

Dit jaar sluit headliner Kamchatka uit Zweden de mainstage af. Gevestigde namen als Mozes and the Firstborn, Projekt Rakija, White Boy Wasted, The Black Marble Selection, Louis King (AUS) en Dr. Justice & The Smooth Operators maken ook hun opwachting op de mainstage.

Ook lokale bands zoals The Great Hurricane Escape, The Empyrean, Mantis en Hurrican Joe zullen hun kunsten vertonen op de Local Stage.

Natuurlijk proberen we ieder jaar weer wat extra items toe te voegen aan het festival. Denk bijvoorbeeld aan aankleding en het aanbod van eten. Zo wordt er dit jaar bijvoorbeeld ook rekening gehouden met vegetariërs en hebben we smoothies voor wat extra vitamines .

Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zo staat er een groot springkussen en is er een limonadefontein, popcorn en kunnen kinderen een glittertattoo laten zetten.

Dit Tuinfeest is natuurlijk niet te realiseren zonder alle vrijwilligers die zich ieder jaar weer honderd procent inzetten voor het poppodium Elektra. Dit zorgt ervoor dat het ieder weer een knallend feestje wordt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie