Giessenhofbraderie

lokaal

[HVELD-GDAM] In en rond de Peulenstraat wordt zaterdag 16 juni de jaarlijkse braderie gehouden. Bij de ongeveer 125 kramen zijn de meest uiteenlopende zaken te koop. Voor de kinderen is er heel veel te doen. Muziek en zang nemen bij het evenement een belangrijke plaats in. s Middags zorgt een looporkest voor extra sfeer.
Op de braderie worden onder andere sieraden, kleding, boeken en woonaccessoires aangeboden. De catering op het plein van Den Bogerd wordt verzorgt door De Koperen Snor. Bezoekers kunnen tevens neerstrijken op het terras van cafe t Peultje en bij De Buurman.
De kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken op een van de ponys van manege Leeuwenhoeve. De dieren staan op de parkeerplaats in de Talmastraat. Verder is er voor hen een draaimolen, trampolines, een springkussen en er wordt een Speel-In ingericht.
Diverse vereniging geven demonstraties op de parkeerplaats van de Rabobank en muziekvereniging EMS geeft daar een optreden. Ook zijn er optredens van Shantykoor Ahoy, het duo Crockett The Free Candle en de band s Avonds als het donker wordt. Deze optredens zijn op het plein van Den Bogerd. Daar geven leerlingen van Dansstudio Jolynda overigens een een demonstratie Streetdance.
--


Met vriendelijke groet,


Mirjam de Swart
Redacteur BDUmedia


0184-612511
06-21526543
m.d.swart@bdu.nl
Twitter: MirjamBDU


Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie